Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poziv na besplatnu radionicu “Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?”

Prezentacijske vještine predstavljaju ključni element uspješne prodaje. Pažljivo izrađene prezentacije omogućuju prijenos ključnih informacija o proizvodu ili usluzi na jasan i uvjerljiv način, omogućujući uspostavu veze s kupcima i stvaranje pozitivnog dojma o ponuđenom proizvodu ili usluzi.

Ulaganje u razvoj prezentacijskih vještina je izuzetno važno za unapređenje prodaje i dugoročni uspjeh u poslovanju. S tim na umu, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?.

Cilj radionice je osnažiti polaznike i naučiti ih prezentacijskim vještinama koje su usklađene s očekivanjima današnje publike, istovremeno naglašavajući važnost storytellinga u suvremenom prodajnom okruženju. Kako bismo postigli ove ciljeve, radionica će uključivati praktični dio, gdje će polaznici imati priliku kreirati vlastitu prezentaciju. Tijekom ovog segmenta, bit će vam pruženo vrijeme za vježbanje i usavršavanje svog prodajnog pitch-a.

DUBROVNIK:

Termin: 23.05.2024. u 10:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

PLOČE:

Termin: 24.05.2024. u 10:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Radionicu će voditi Ivana Deak, poslovna savjetnica i vlasnica brenda Startup Simple. Uz svoje internacionalno iskustvo i svestranost, koji su je potaknuli da svoju karijeru nastavi u poduzetništvu, misija joj je predočiti poduzetničke početke, kao nešto jednostavno i zabavno. Pomaže upravo pojedincima koji žele iskoračiti iz zone komfora i pokrenuti nešto svoje, uz vidljiv i prepoznatljiv brend na društvenim mrežama i online tržištu.

*Kako biste lakše svladali praktični dio radionice, važno je da donesete prijenosno računalo.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice – Dubrovnik: https://forms.gle/rCGYkrGCFsisNPhS6

– poveznice – Ploče: https://forms.gle/eqha17zGMVtMwaXj7

– maila: czp@czp.hr (Dubrovnik), ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr (Ploče)

– telefona: 020/418-401 (Dubrovnik), 099/212 9765 (Ploče)